top of page
achtergrond1kopie.png

PORTFOLIO - MEERDERE ONTWERPEN

Albert Heijn Loosdrecht

Sinds 2020 is er een nieuw Albert Heijn filiaal gekomen op de Oud-Loosdrechtsedijk 182 in Loosdrecht. Voor dit jonge, verse, filiaal heeft Chazign meerdere ontwerpen gerealiseerd. Van barniermasten tot aan advertenties.

Albert Heijn Loosdrecht

Bestaat pas sinds 2020

Gedreven ondernemer

appie1.png
Wix-1.png
appie2.png

Een van de eerste opdrachten waren de ontwerpen voor de barniermasten die voor het filiaal zijn komen te staan. Deze moesten prominent zijn en opvallen, het is immers de uitgangspositie van het filiaal. Na de oplevering van de ontwerpen door Chazign heeft de Albert Heijn deze laten bedrukken op een barniermast. Benieuwd? Bezoek dan nu de Oud-Loosdrechtsedijk.

Advertenties

Een van de eerste advertenties die ik heb mogen ontwerpen waren voor een speciale kersteditie in het plaatselijke blad "De Nieuwsster". Na het succes van deze advertentie ben ik meerdere advertenties gaan ontwerpen waaronder voor de zomereditie.

Digitale schermen

Uitbreiden van de reclame was de wens van de Albert Heijn, daarom waren de digitale schermen een van de opties om reclame op te maken. Op dit platform hebben we dan ook een Black Friday advertentie gerealiseerd waarbij de mega scherpe deals worden gecommuniceerd.

Flyers 1-jarig bestaan

Hoera! We zijn jarig, en willen appeltaarten cadeau geven bij besteding boven een bepaald bedrag. Hiervoor heeft Chazign ook flyers gerealiseerd die uitgedeeld konden worden in zowel de winkel als online. Wil je nu ook flyers laten ontwerpen? Kom dan nu in contact.

appie3.png

Benieuwd wat Chazign voor onderneming kan betekenen?
Neem dan nu contact op.

bottom of page