Check nu de laatste projecten van Chazign

Portfolio

Infinity Solar Technologies flyers

Infinity Solar Technologies is uw specialist in de onderhoudsbeurt en/of inspectie van zonnepanelen. Deze onderneming uit Almere had enkele ontwerpen nodig voor hun flyers, barnieren & spandoeken. Deze heeft Chazign ontworpen en aangeleverd.

scherm1-1.jpg

LUXAVI Webdesign

LUXAVI is een opkomende online-onderneming die merkhorloges als Calvin Klein & Guess verkoopt. Het nieuwe merk had een luxe ogende website nodig die Chazign heeft ontworpen.

image1.JPEG

Albert Heijn Loosdrecht content

De Albert Heijn uit mijn eigen dorp Loosdrecht. Hij bestaat nog niet heel lang maar wil zich focussen op enkele uitingen in de krant, barnieren & digitale schermen. Hiervoor moesten enkele ontwerpen voor gemaakt worden.

taxis1-1.jpg

Taxi19000 Hilversum Webdesign

Dit taxibedrijf is niet weg te denken uit het Gooische bedrijfsleven. Het taxibedrijf is gevestigd in het Media Park en kampte nog met een verouderd webdesign. Chazign heeft een volledig nieuw design ontworpen.

En er zijn nog veel meer projecten.

Dit was een selectie van recente projecten waar ik met trots aan heb bij mogen dragen. Wil je ook onderdeel worden van deze selectie? Kom dan nu in contact met Chazign, en dan hoop ik je snel te zien om een fris ontwerp voor je te maken.