Over mij

Charley & Chazign zijn onderhand twee synoniemen van elkaar geworden. Om meer te weten te komen over deze twee, moet je hun visie en verleden kennen. Niet alleen de manier van werken maar ook de manier van communiceren met klanten.

Ontstaan Chazign

Wat begon als een schoolproject is onderhand uitgegroeid tot een begrip dat verantwoordelijk is voor menig ontwerpen. Chazign Customs uit Loosdrecht. Van volledige ontworpen websites en webshops tot ontworpen visitekaartjes & flyers. En dit is allemaal begonnen bij het ontwerpen van kleding.

Voor een schoolproject heb ik enkele design ontworpen voor op kleding, dit bleek aan te slaan maar ik merkte dat mijn passie hier toch niet lag. Dus toen ben ik enkele test websites gaan ontwerpen voor mensen en hier in gaan groeien als persoon maar ook als designer. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier.

Als Communicatie & Multimedia Design student maak je persoonlijk vele leerzame projecten mee waarbij je meedraait in (fictieve) organisaties. Je leert de design processen in echte opdrachten. Dit probeer ik mee te nemen in mijn projecten die ik individueel aanlever voor ondernemers.

Daarnaast ben ik persoonlijk betrokken binnen enkele marketing & e-commerce banen en leer je hoe je structuur aanbrengt in het onderhouden en opzetten van een webshop. Ook deze kennis draagt bij aan een betere klantervaring. Kortom, hierdoor wordt je communicatief sterker en sterker als ontwerper waardoor je projecten van een hoger niveau zijn.

Student & Ondernemer