top of page
achtergrond1kopie.png

PORTFOLIO - WEBDESIGN & HUISSTIJL

FUEL Food Factory

Vers Saladebar is al jaren een begrip in Hilversum. Met de verkoop van gezonde maaltijden wilde de eigenaar dan ook gezonde voeding stimuleren. Maar het werd tijd voor een nieuw concept: FUEL Food Factory, waar ik aan heb mogen bijdraegn.

Gevestigd in Hilversum

Gezonde maaltijden

Bijzonder concept

FFF-foto.png
Wix-1.png
fff-foto3.png

Voor het concept moest er natuurlijk eerst een unieke huisstijl ontworpen worden. De klant gaf hierbij aan bepaalde kleuren te willen gebruiken en hier hebben we dan ook mee geëxperimenteerd. Uiteindelijk zijn we op de frisse mint-groene kleur gekomen in combinatie met het zwarte. Het logo wat hieruit voortgekomen is bestaat dan ook uit 3 F's uit de naam.

Huisstijl ontwerpen

Deze huisstijl hebben we doorgezet in zowel de kleding, flyers, menukaart en meer. Het mint-groene geeft een frisse gezonde uitstraling tegenover het zwarte, stoere concept dat we willen uitstralen. Wil jij ook een eigen huisstijl laten ontwerpen? Kom dan nu in contact!

Website laten maken

De Grand Opening

Hoera! Op maandag 24 oktober heeft FUEL Food Factory zijn deuren geopend in het hartje van Hilversum op de kerkbrink. Ben je nou benieuwd naar de website? Ga dan naar www.fuelfoodfactory.nl. Laat nu ook jouw website maken door Chazign uit Loosdrecht.

fff-foto2.png

Benieuwd wat Chazign voor onderneming kan betekenen?
Neem dan nu contact op.

bottom of page