top of page
achtergrond1kopie.png

PORTFOLIO - WEBDESIGN

MrSushi

MrSushi is een sushi afhaal- en bezorgservice op 50 plekken door heel Nederland. Om alle werknemers & werkgevers te voorzien van het juiste materiaal: van kleding tot accessoires, is Chazign gevraagd om hiervoor een webshop te maken.

Meer dan 50 locaties in Nederland

Bekende sushiketen

Vraag naar een eigen merch. webshop

mrsushi.png
Wix-1.png
sushi2.png

Na een kennismakingsgesprek tussen mij en de opdrachtgever hebben we alle behoeftes op een rijtje gezet. Waar moet de webshop voor dienen, en hoe wil je dat de werknemers en werkgevers hier toegang tot krijgen? Dit zijn vragen die centraal stonden bij het ontwerpen van de webshop. Door de kennismaking heb ik hier een helder beeld door gekregen.

Digitale log-in

Niet iedereen moet in kunnen loggen, enkel de werknemers & werkgevers. Dit is een vraag vanuit de klant voor het ontwerpen van de shop. Daarom heeft Chazign een functie geïmplanteerd waarbij mensen enkel in de shop komen door een unieke code in te voeren. 

sushi3.png

Voorraden

Via de mail heb ik de foto's inclusief voorraden gekregen die ik in de webshop kan zetten. Dit betreft oa. de maten van de kledingartikelen met bijbehorende aantal voorraden. Deze kunnen overigens erg gemakkelijk zelf ingevuld worden via het dashboard van Wix.

Filtersysteem artikelen

Als laatste was de vraag van de klant om de artikelen te kunnen filteren op meerdere facetten. Denk hierbij aan prijs, soort, maat, en meer. Ook Chazign heeft deze functie geïmplanteerd in de site voor het gebruiksgemak. Wil je ook een webshop? Kom dan nu in contact!

Benieuwd wat Chazign voor onderneming kan betekenen?
Neem dan nu contact op.

bottom of page