top of page
achtergrond1kopie.png

PORTFOLIO - MEERDERE ONTWERPEN

Neomax IT

Neomax IT-detachering is een bedrijf gevestigd in Naarden & Capelle aan den Ijssel. Voor dit mooie, jonge bedrijf heeft Chazign meerdere uitingen gerealiseerd in verschillende middelen. Van campagnevideo's tot eventposters.

Unieke prestatie op TikTok

IT-detachering

2 kantoren

hexagon1.png
Wix-1.png
hexagon2.png

Een van de eerste opdrachten was het uitwerken van het thema "(Neo) Mad Max" voor Sales Games die plaats zouden vinden. Hierbij zijn verschillende uitingen ontworpen en bedrukt waaronder posters, scorekaarten, flyers en meer! Ook is er door Chazign elke week een teaser bedacht en uitgestuurd naar alle werknemers van Neomax.

Video's laten bewerken

Niet alleen uitingen zijn ontworpen, ook video's zijn bewerkt. Zo is Chazign bij meerdere events aanwezig geweest om content vast te leggen van IT'ers en interne werknemers. Je kunt deze terugvinden op het YouTube kanaal van Neomax.

Social Media groei realiseren

In 2023 besloten we om Neomax organisch te gaan promoten op TikTok. En met succes! Binnen een half jaar wisten we ruim 10.000.000 weergaven te behalen, bizar! De content bestaat voornamelijk uit IT-gerelateerde memes waar IT'ers zich in kunnen herkennen.

hexagon3.png

Benieuwd wat Chazign voor onderneming kan betekenen?
Neem dan nu contact op.

bottom of page