top of page
achtergrond1kopie.png

PORTFOLIO - WEBDESIGN & HUISSTIJL

VDS Bedrijfsdiensten

VDS Bedrijfsdiensten is jouw specialist in schoonmaak en glasbewassing. Niet alleen willen ze deze expertise offline uitstralen, nee ook online! Daarom heeft Chazign de huisstijl ontworpen inclusief bijbehorende website. 

Schoonmaak & glasbewassing

Gevestigd in Baarn

Prachtige eigen huisstijl

vds1.png
Wix-1.png
vds2.png

Voor een frisse uitstraling heeft VDS Bedrijfsdiensten gevraagd om een bijbehorende huisstijl te laten ontwerpen. Hier ben ik dan ook mee begonnen in de vorm van een eigen logo. Deze hebben we vervolgens zo uitgebreid tot de vaste kleuren die het nu bezit. Deze huisstijl is nu overal terug te zien in alle ontwerpen die gemaakt zijn.

Bus ontwerpen

Een van die ontwerpen is de bedrijfsbus, hier is namelijk het ontwerp dat gemaakt is op gekomen. Hij geeft een frisse, maar zakelijke uitstraling die het rijdende visitekaartje is van de onderneming. 

Website

Naast de ontwerpen is er gevraagd om een complete website te laten ontwerpen. Op deze website moeten de diensten worden aangeboden en uitgelegd. Wanneer men interesse heeft in een van deze diensten kunnen ze contact opnemen en een offerte aanvragen.

Klantcontact

Klantcontact is een belangrijk uitgangspunt voor VDS Bedrijfsdiensten. Hij wil in persoonlijk contact kunnen komen met zijn klanten voor de beste ervaring. Dit hebben we dan ook prominent terug laten komen in de website.

vds3.png

Benieuwd wat Chazign voor onderneming kan betekenen?
Neem dan nu contact op.

bottom of page